Sairastelua,uupumusta ja lisähiilareita….

Moikka moi!

 

Se on liian pitkä aika viime postauksesta…mutta kaikkea on ollut ja tapahtunut :/ Ja kaikki mitä on ollut ei ole sitä mitä haluais…eli omaa ja lapsen sairastelua sekä jonkilaista uupumista sairastelusta johtuen, mikä heijastui myös jaksamiseeni. Sekä vähän huonoja uutisia pojan terveydestä.

 

Tämä reilu 3 vkoa on sisältänyt kaikkea yllä olevaa ja saanut välillä fiilikset tosi alas ja miettimään mikä on tärkeetä ja mikä ei niin tärkeää! Mutta täällä vielä ollaan, joten kisoihin valmistautuminen ja kova treenaaminen jatkuu 😀 Tämä on yksi asia elämässäni mikä on minulle ja kaikelle jaksamiselleni tärkeintä sekä perheeni <3

Meillä tammikuu loppui mahatautiin, jonka läpi koluttiin koko poppoo; yök!! Treenit jatku, mutta olo fyysisesti oli aivan loppu. Kaiken tekeminen treenit, työt, koti hommat, kaikki oli niin kauheeta väkisin vääntämistä, ei ollu hyvä olla. Salilla pää käski laitta sen perhanan 60kg pushdowniin millä oon nyt tehnyt, mutta kroppa ei totellu, ei vaan suoritunu mistään mistä ennen on läpi porskuteltu…joku ei ollu niinkun piti..työt hoidin vaikka hymyileminen oli asiakkaille työn takana, kun en vaan jaksanut ja kroppa ei jaksanut…

Laitoin viestiä valmentajille pikimiten, mikä vaivaa, koska normaali olotila oli aivan jossain muualla kun minussa itsessäni. Valmentajiltani Pekalta ja Tainalta tulikin heti viesti, että treeni tehot 70% aina yhden treenikierroksen ajan ja kaloreita nostettiin ja ylimääräset kalorit otin pelkästään hiilareista 🙂

Aikatauluni on tiukka, töitä on tehtävä, joten panikoin vähän tuota kaloreiden nostoa ja hiilareita, koska elimistöni sitoi heti nestettä ja painokin vähän nousi, mutta valmentajat rauhottelivat että ei paniikkia, tällä siis mentiin.

Olotila rupesikin korjaantumaan, kiitos valmentajien nopean reagoimisen, joten asiat rullaa taas normaalisti, vaikkakin ainahan tämmöset ns.”ei kuulunu suunitelmiin”jutut vaikuttaa omalla tavalla kaikkeen, mutta palikat on nämä ja nyt vaan entistä kovemin hommia painetaa.

20160207_184654 Tämä on herkkua jos mikä ;D

 

Huolta oman kunnon lisäksi on meidä pojan pikku sairastelut ja lääkäreiden diagnoosit korkeasta verenpaineesta ja siitä mikä sitä aiheuttaa…nyt siis keskiviikkona ollaan menossa pojan kanssa magneettikuviin katsastamaan tilannetta, koska pojalla epäillään verenkiertohäiriötä munuaisissa :/ Mutta nyt hän on saamassa hoitoa oli vaiva mikä tahansa ja tutkitaan niin asiat kyllä järjestyy tavalla tai toisella, kiitos suomen loistavan sairaanhoidon!! Mutta kaikkeen tähän lapsen sairastumiseen ja siitä aiheutuneeseen huoleen on auttanut sali ehdottomasti!

20160208_134332 Väillä ottaa koville, mutta kyl se siitä 🙂     20160210_115810

Tämä on juurikin tätä, eli elämä ja arjen on vain pyörittävä ja siinä samalla hoidettava treenit/aerobiset ja tiukka ruokavaliokin vaikka ilman näitä kaikki ois niin paljon helpompaa- jäis sitä aikaa kaikkeen eikä aina ois niin pirun kiire!!! Mutta HALUAN OIKEASTI juuri tätä!! Kippojen pyörittelyä ja mukana kantamista, ruoan punnaamista, salille menemistä vaikka sohvalle oiskin niin ihana paikka jäädä, tai kun taivas antaa kaikkea veden ja ja lumen väliltä niin lenkki on tehtävä!! Mutta siinäpä se on……tässä erotellaan ne jyvät akanoista, kuka oikeasti haluaa nousta lavalle jaksaa tehdä tuon työmäärän ja nähdä kaiken tuon vaivan mitä tämä laji vaatii ja oon yksi noista ihmisistä ehdottomasti!

20160205_12353720160205_123533-1

Tiedän, että syksyllä mukana on kova kuntosisia likkoja, mutta niin oon minäkin!! ;D Onhan mulla Suomen parhaat valmentajat mukana tässä matkassa joten epäonnistua en voi!! Kiitos Taina ja Pekka!

 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!!

 

-Paula-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 5 =